كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
متون عمومي
منو
ورود
دوشنبه 8 آبان 1396 جزئیات ثبت نام داوطلبان کارشناسی در تمام رشته های دانشگاه پیام نور شهرهای فارس
ثبت نام داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور شهرهای فارس تا 30 آبان ماه ادامه دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس با اعلام این خبر، اظهارداشت: ثبت نام متقاضیان به صورت حضوری در 40 مرکز وواحد دانشگاه پیام نوراستان فارس انجام می شود که متقاضیان در 1100 رشته /محل می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
دکتر قرائتی درباره شرایط ثبت نام نیزخاطرنشان کرد: کلیه متقاضیان اعم از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1396 ثبت نام نموده و یا ثبت نام نکرده اند، می توانند در این فراخوان نام نویسی نمایند. همچنین داوطلبانی که در کنکور سراسری قبول شده و ثبت نام ننموده اند نیز مجاز به نام نویسی در این دوره می باشند.
وی مهلت ثبت نام در تکمیل ظرفیت وبدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور را 30 آبان ماه اعلام کرد وگفت: با توجه به مراجعات و درخواست‌های مکرر متقاضیان ورود به دانشگاه پیام نور و نیز مذاکرات دانشگاه با سازمان سنجش و آموزش عالی کشور مقرر شده است که داوطلبان در فرصت یاد شده از طریق مراجعه حضوری به دانشگاه های پیام نور، با در دست داشتن مدارک مربوط فرآیند ثبت نام و پذیرش را انجام دهند.
قرائتی افزود: پذیرش این دانشجویان برای نیم سال اول تحصیلی جاری است اما این فرصت برای آن دسته از داوطلبانی که حداکثر تا تاریخ ۳۰ دی‌ماه موفق به اخذ مدرک پیش‌دانشگاهی و یا کاردانی شوند، نیز فراهم است که بتوانند در رشته و یا رشته‌های تحصیلی مربوط متقاضی شوند و شروع کلاس‌های آنها از بهمن ماه خواهد بود. برای متقاضیان مشمول نظام وظیفه نیز معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.
وی با بیان اینکه اطلاعات بیشتر برای ثبت نام و همچنین مدارک مورد نیاز در سایت دانشگاه پیام نور استان فارس(farspnu.ac.ir)قرار دارد، تاکید کرد: هر داوطلب منحصراً می‌تواند در یک گروه آزمایشی و یک کدرشته محل متقاضی شود و درصورتی که کد رشته محلی ظرفیتش در یک مرکز و واحد تکمیل شده باشد امکان ثبت نام داوطلب در مراکز دیگر استان و حتی استان‌های همجوار وجود دارد که بعد از گذراندن یک ترم تحصیلی دانشجو می تواند از طریق اخذ مهمانی به مرکز مورد نظر خود بازگردد.
دانشگاه پیام نور موجبات و امکان ادامه تحصیلات دانشگاهی برای علاقه‌مندان به ویژه در مناطق محروم را فراهم آورده و تربیت بخشی از نیروهای متخصص جامعه را بر عهده گرفته است .
دانشگاه پیام نور به‌عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور، در زمینه آموزش باز و مجازی رتبه دوم آسیا و ششم جهان را به خود اختصاص داده و طبق اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، این دانشگاه جزو یک ‌درصد دانشگاه‌های برتر جهان است و از نظر فعالیت‌های پژوهشی در میان 63 دانشگاه جامع کشور، حائز رتبه‌ی نهم می‌باشد.
گفتنی است در حال حاضر نیز بیش از 35هزار نفر دانشجو در دانشگاه‌های پیام‌نور سطح استان فارس تحصیل می‌کنند که در سالجاری نیز بیش از 1000نفر از دانش‌آموختگان این دانشگاه درسطح استان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های دولتی سراسر قبول شده اند.
منبع خبر:
  روابط عمومی استان