كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
متون عمومي
منو
ورود
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399 نحوه معرفی دانش آموختگان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گذراندن دوره های طرح
قابل توجه دانش آموختگانی که قصد گذراندن طرح وزارت بهداشت را دارند؛
مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: دانش آموختگان رشته های روانشناسی بالینی، مددکاری و مهندسی پزشکی متقاضی گذراندن دوره طرح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لازم است همراه با در دست داشتن مدرک پایان تحصیلات و کارت ملی درخواست خود را به مرکز محل تحصیل یا نزدیکترین مرکز محل سکونت ارائه نمایند.
به گزارش روابط عمومی، رامین صادقیان افزود: مکاتبات لازم به همراه تصویر مدرک پایان تحصیلات و تصویر کارت ملی صرفا از طریق اتوماسیون و به صورت غیرحضوری به اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه و متعاقبا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.
وی یادآور شد: متقاضیان می‌توانند پس از هماهنگی با دفتر اداره دانش آموختگان سازمان مرکزی با شماره های ۲۳۳۲۲۶۱۳-021 و ۲۳۳۲۲۴۷۴ -021به اداره کل خدمات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همراه با کارت شناسایی و اصل مدرک پایان تحصیلات مراجعه کنند.